ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΧΩΡΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ Σερβία
ΘΕΡΕΤΡΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

YOU ARE HERE:
RESORTS / /
Skibooking.com Customer Service

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τηλεφωνήστε μας στο +30 210 32 35 005 ή
στείλτε μας email στο: service@skibooking.com

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η Skibooking.com παρέχει υπηρεσία online ηλεκτρονικών κρατήσεων μεταξύ πελατών και ξενοδοχείων και δεσμεύεται για τη διαρκή online ή τηλεφωνική υποστήριξη πελατών που θέλουν να κλείσουν ξενοδοχείο σε χιονοδρομικό θέρετρο, πριν κάνουν την κράτηση τους αλλά και μετά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο, για μία άριστη εμπειρία εξυπηρετήσης πελάτη.

Η Skibooking.com δεν εμπλέκεται στην πληρωμή των ξενοδοχείων, ούτε μεταξύ διενέξεων και και πάσης φύσεως θεμάτων, μεταξύ πελάτη και ξενοδοχείου, γι’αυτό και οι νόμιμες υπηρεσίες της εταιρείας είναι οι online κρατήσεις ξενοδοχείων και όχι η υπηρεσία του ταξιδιωτικού πράκτορα. Ο πελάτης πληρώνει στο ξενοδοχείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει την πιστωτική κάρτα στη χρηματική αξία της κράτησης.

ΟΦΕΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗ

1. Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
2. Χωρίς χρεώσεις κράτησης & υπηρεσιών
3. Ασφαλής συναλλαγή
4. Συνεχής εξυπηρέτηση πελατών
5. Εστίαση σε ξενοδοχεία σε χιονοδρομικά κέντρα – Εξειδίκευση & εξοικονόμηση χρόνου
6. Εύκολη & γρήγορη κράτηση

ΑΣΦΑΛΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς καθώς τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας περνάνε από σύστημα αποκρυπτογράφησης κάρτας SSL και μεταφέρονται στην επιμέλεια του ξενοδοχείου. Την ίδια στιγμή τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας σβήνονται αυτόματα από τη βάση δεδομένων της Skibooking.com έτσι ώστε να εξασφαλιστεί αξιόπιστη και ασφαλής συναλλαγή.

© SKIBOOKING.COM DEVELOPED AND MANAGED BY