ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΧΩΡΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ Σερβία
ΘΕΡΕΤΡΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

YOU ARE HERE:
RESORTS / /
Skibooking.com
HOTEL RESERVATIONS FOR SKI DESTINATIONS

1. ΕΤΑΙΡΕΙΑ & ΙΔΡΥΣΗ

Η Skibooking.com είναι μία νόμιμη εταιρεία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε συνάρτηση με το Ελληνικό δίκαιο και μέλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Ελλάδος(αριθμός μητρώου: 306143). Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 και τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Σύνταγμα τ.κ. 10560, στην οδό Ευαγγελιστρίας 22

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Skibooking.com είναι αφοσιωμένη στο να εξυπηρετεί διαρκώς τις ανάγκες των αθλητών χειμερινών σπορ, προσφέροντας προσφέροντας online ξενοδοχειακές κρατήσεις με εγγύηση χαμηλότερης τιμής, σε ξενοδοχεία που βρίσκονται αυστηρώς έως 20 χιλιόμετρα μακριά από ένα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο.

3. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η φιλοσοφία της Skibooking.com είναι πελατοκεντρική. Η συνεχής προσπάθεια μας για προσθήκες καινούργιων ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και όλων των τιμών, για την ικανοποίηση όλων των αναγκών του πελάτη, από ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι σαλέ και ξενοδοχεία 5 αστέρων, δείχνει την ακατάπαυστη αφοσίωση μας στο να προσφέρουμε ισότιμες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες που επιλέγουν τη Skibooking.com για την κράτηση του ξενοδοχείου τους.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Skibooking.com εκφράζεται επίσης με τα σχόλια των πελατών στην ιστοσελίδα της Skibooking.com τα οποία δημοσιεύονται και μοιράζονται, σχετικά με τις προσδωκόμενες και πραγματοποιημένες συνθήκες μία πραγματικής κράτησης στο ξενοδοχείο, έτσι ώστε να συμβουλέψουν και να προστατέψουν έναν μελλοντικό πελάτη, σχετικά με τις αποφάσεις του για τις διακοπές του.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας βρίσκεται πάντα δίπλα σας πριν και μετά τια διακοπές σας. Μέσω της συνεχής τηλεφωνικής υποστήριξης, σημειώνοντας τις προτάσεις σας και τα σχόλια σας ή ακούγοντας οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και κάνοντας όλες τις σχετικές ενέργειες για να λυθεί εάν γίνεται.

4. ΟΡΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το όραμα μας ακούγεται απλό αλλά είναι διαρκώς επίπονο. Ωστόσο, μέσω σκληρού και διαρκούς επαγγελματισμού είναι εφικτό! Η ομάδα της Skibooking.com έχει ένα μοναδικό όραμα, το οποίο είναι να δημιουργήσουμε την πιο επαρκή ξενοδοχειακή βάση δεδομένων, με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών και εύρους τιμής, που βρίσκονται κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα από όλον τον κόσμο για να καταφέρουμε τον εξής σκοπό:

Την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, έχοντας τη δυνατότητα να ψάξει και να διαλέξει μέσα από μία τεράστια ξενοδοχειακή βάση δεδομένων, το ξενοδοχείο που του ταιριάζει καλύτερα για την κράτησή του, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς των ξενοδοχείων!

5. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από:
Skibooking.com
22, Evaggelistrias str.10560 Athens, Greece
Τηλ: +30 210 32 35 004-5
Φαξ: +30 210 32 35 363
Email: info@skibooking.com
H υλοποίηση & το management της ιστοσελίδας, ανήκει στη Swiss Hotel Project (www.swisshotelproject.com)

6. ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Skibooking.com είναι μία νόμιμη εταιρεία παροχής online ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσω διαδικτύου με έδρα την Ελλάδα (Αριθμός Μητρώου: 127474165)

Η Skibooking.com είναι εγγεγραμμένο μέλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Ελλάδας (Αριθμός Μητρώου: 306143)

7. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο περιορισμός ευθύνης της εταιρείας, διασφαλίζεται από τα σχετικά συμβόλαια μεταξύ των συμμετέχοντων ξενοδοχείων και της Skibooking.com όπως επίσης και από την ηλεκτρονική αποδοχή των όρων κράτησης του πελάτη, ο οποίος συνάπτει ηλεκτρονική σύμβαση διαμονής όταν πραγματοποιείεται online κράτηση, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σχετικά με τον περιορισμό ευθύνης, καθώς η Skibooking.com δεν είναι υπεύθυνη για υπόθεση ή διένεξη μεταξύ πελατών και ξενοδοχείου.

© SKIBOOKING.COM DEVELOPED AND MANAGED BY