ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΧΩΡΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ Σερβία
ΘΕΡΕΤΡΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

YOU ARE HERE:
RESORTS / /
Why Skibooking.com

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε πως πληρώνετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή όταν επιλέγετε τη Skibooking.com για την κράτηση τους ξενοδοχείου σας. Εάν βρείτε κάποια χαμηλότερη τιμή στο διαδίκτυο για τον ίδιο τύπο διαμονής στο ξενοδοχείο που κάνατε την κράτηση μαζί μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε παρέχοντας μας τα στοιχεία της ιστοσελίδας και εμείς θα ταιριάξουμε τη χαμηλότερη τιμή!

Η εγγύηση καλύτερης τιμής δεν ισχύει εάν κλείσετε από ιστοσελίδα η οποία δεν αποκαλύπτει τον τύπο διαμονής και το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνετε μέχρι να κάνετε την κράτηση ή έαν έχετε κάνει κράτηση από πρόγραμμα πιστότητας για μέλη συλλέγοντας πόντους ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιβράβευσης συχνών πελατών.

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ - ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η Skibooking.com δεσμεύεται για μία εύκολη, γρήγορη και ευέλικτη κράτηση! Μπορείτε να κλείσετε το ξενοδοχείο σας online χωρίς καμία προκαταβολή ή τέλη κράτησης και απλά να πληρώνετε για το δωμάτιό σας στο ξενοδοχείο!

* (σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής του ξενοδοχείου και εφ΄όσον δεν είναι ειδική προσφορά μη επιστρέψιμης χρέωσης)

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την κράτησή σας δωρεάν ανά πάσα στιγμή

* (σύμφωνα με την ακυρωτική πολιτική του ξενοδοχείου και εφ΄όσον δεν είναι ειδική προσφορά μη επιστρέψιμης χρέωσης)

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η Skibooking.com χρησιμοποιεί ασφαλή σύνδεση για την κράτησή σας:

Τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας είναι αποκρυπτογραφημένα

Ο ασφαλής διακομιστής μας χρησιμοποιεί τεχνολογία ‘Secure Socket Layer’ (SSL), που είναι το στάνταρ της online βιομηχανίας

Το πιστοποιητικό SSL μας έχει εκδωθεί από την Godaddy.com

Τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας διαγράφονται από τον διακομιστή Skibooking.com

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΚΙ

Εστιάζουμε και ειδικεύομαστε αυστηρώς στα χιονοδρομικά θέρετρα και τα ξενοδοχεία τα οποία δε βρίσκονται πάνω από 20 χιλιόμετρα μακριά από ένα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο.

Η Skibooking.com στοχεύει στο αγαπημένο σας χόμπι, ώστε να μη χρειάζεται να χάσετε χρόνο να ψάξετε κάπου αλλού, αφού στη Skibooking.com μπορείτε να βρείτε το καλύτερο ξενοδοχείο σε χιονοδρομικό κέντρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς και επιρπόσθετα να εμπλουτίσετε τη γνώση σας ανακαλύπτοντας χιονοδρομικά θέρετρα τα οποία δεν ξέρατε πως υπάρχουν!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Ξέρατε πως πολλοί όχι και τόσο γνωστοί προορισμοί διαθέτουν χιονοδρομικά κέντρα; Συλλέξτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και αποδράστε στις πίστες σκι του κάθε χιονοδρομικού κέντρου του κόσμου που δεν ξέρατε πως υπήρχε!

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας ανακαλύπτοντας όλα τα χιονοδρομικά κέντρο του κόσμου στη Skibooking.com!

ΓΡΗΓΟΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η συνεχής προσπάθειά μας για γρήγορη, αποτελσματική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση πελατών, διασφαλίζει για μία τέλεια εμπειρία πριν και μετά την κράτηση. Μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε στο support@skibooking.com

© SKIBOOKING.COM DEVELOPED AND MANAGED BY