ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΧΩΡΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ Σερβία
ΘΕΡΕΤΡΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
YOU ARE HERE:
RESORTS / /
Ski Bulgaria
Τοποθετημένη στην ανατολική πλευρά της Βαλκανικής χερσονήσου, η Βουλγαρία είναι μια εκπληκτική χώρα με κρύους χειμώνες που προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες χιονιού για τα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας, από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Απριλίου. Η Βουλγαρία είναι μια εξαιρετική επιλογή προορισμού, δεδομένου ότι προσφέρει φτηνές διακοπές σκι. Όλα τα τρία χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία που προσφέρει η skibooking.com παρέχουν στους επισκέπτες άριστες συνθήκες και εγκαταστάσεις για σκι, καθώς και après ski ψυχαγωγία, που περιλαμβάνει μπαρ και εστιατόρια για χαλάρωση και διασκέδαση στο τέλος μια μεγάλης μέρας στις πίστες του σκι.

Χιονοδρομικά κέντρα Βουλγαρία:
Τα πιο δημοφιλή και σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας είναι το χιονοδρομικό κέντρο Μπόροβετς, το χιονοδρομικό κέντρο Μπάνσκο και το χιονοδρομικό κέντρο Παμπόροβο. Τα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία είναι ιδανικά για αρχάριους και ενδιάμεσους σκιέρ, δεδομένου ότι προσφέρουν χαμηλής αξίας ενοικίαση εξοπλισμού σκι, κάρτες λιφτ και μαθήματα σκι. Το κάθε ένα χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας έχει τη δική του ξεχωριστή γοητεία του και όμορφη γραφική θέα. Τα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας είναι ιδανικά για για αρχάριους και ενδιάμεσους σκιέρ, καθώς προσφέρουν φτηνά μαθήματα σκι σε συνδυασμό με επιλογή εύκολων πιστών οι οποίο σταδιακά δυσκολεύουν συναρπαστικά.

Διακοπές Σκι Βουλγαρία
Τα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία συνδυάζουν φανταστικές. σύγχρονες εγκαταστάσεις για σκι σε συνδυασμό με μία παραδοσιακή γοητεία από όλα τα γραφικά χωριά της Βουλγαρίας. Η διαμονή έχει πολύ καλό επίπεδο και είναι επίσης πολύ προσιτή οικονομικά. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς και το χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων διαμερίσματα και σαλέ, που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες με ένα ευρύ φάσμα από ένα οικονομικά καταλύματα έως πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων. Επιπρόσθετα, τα περισσότερα ξενοδοχεία στα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας, προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα, για μοναδικές διακοπές σκι στη Βουλγαρία.

© SKIBOOKING.COM DEVELOPED AND MANAGED BY